Seminaarimatka Pietariin 11.–14.10.2018

Työpaikkojen Rauhantoimikunta ja Suomen Rauhanpuolustajat järjestävät jälleen seminaarimatkan Pietariin.

Matkan aikana järjestetään työpaikkavierailu, seminaari ajankohtaisesta aiheesta sekä tavataan paikallisia kansalais- ja ay-aktiiveja. Matka tehdään junalla ja majoittuminen on hotelli Dostoevskyssä.

Matkan hinta on 400 € / 2hh (sis. ryhmäviisumi 70 €), omalla viisumilla 330 € / 2hh. Majoittuminen 1hh 65 €:n lisämaksusta. Hintaan sisältyy ohjelma ja illallinen.

Huom! Venäjälle matkustettaessa on passin oltava voimassa 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Huomioithan, että Pietarissa liikumme myös kävellen sekä julkisilla liikennevälineillä!

Matka on ollut vuosittain erittäin suosittu ja sille voidaan ottaa 30 lähtijää. Matkan hinnan varmistumisen jälkeen lähetämme siitä ilmoittautujille tiedon ja tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

Lisätietoja: tprtmk@gmail.com

rauhanpulu

Työpaikkojen rauhantoimikunta järjestää syksyisin neljän päivän seminaarimatkan Pietariin. Matkaan lähtee silloin useampi kymmenen aktiivia eri puolilta Suomea.

Pietarissa käymme työpaikkavierailulla, tapaamme paikallisia ay-aktiiveja, osallistumme rauhanseminaariin ja nautimme illanvietosta paikallisten aktiivien kanssa.

Tärkeä osa vierailua ovat  varsinaisen ohjelman ulkopuolelle sijoittuvat kansalaisjärjestötapaamiset ja tutustuminen suurkaupunkiin sekä suomalaisten ay-aktiivien kesken käytävät keskustelut ja pohdinnat. Myös kulttuurista nauttimiseen on aikaa.

Ollaan ihmisiksi