Seminaarimatka Pietariin 10.–13.10.2019

Työpaikkojen Rauhantoimikunta ja Suomen Rauhanpuolustajat järjestävät perinteikkään seminaarimatkan Pietariin 10.–13.10.2019.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Matkalla tavataan kansalaisjärjestö- ja ay-aktiiveja ja pidetään seminaari ajankohtaisista aiheista. Tarkempi ohjelma varmistuu syyskuun aikana. Matka tehdään junalla ja majoittuminen on hotelli Dostojevskissa (****) Pietarin keskustassa.

Aikataulu:
– lähtö Allegrolla Helsingistä torstaina 10.10. kello 11.00, Pietarissa kello 14.27
– paluu Allegrolla Pietarista sunnuntaina 13.10. kello 15.30, Helsingissä klo 18.47

Matkan hinta on 400  sisältäen matkat, majoittumisen 2 hh, viisumin, ohjelman ja illallisen. Majoittuminen 1 hh lisämaksusta 65 €. Omalla viisumilla matkustettaessa matkan hinta on 330 €.
HUOM! Esillä on ollut, että Pietariin voisi lokakuun alusta alkaen matkustaa maksuttomalla viisumilla. Näillä näkymin maksuton e-viisumi ei kuitenkaan koske junalla matkustavia. Mikäli maksuttomuus kuitenkin toteutuu myös junailijoille, hyvitämme viisumimaksun.

HUOM! Venäjälle matkustettaessa on passin oltava voimassa 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Huomioithan, että Pietarissa liikumme myös kävellen sekä julkisilla liikennevälineillä!

Matka on ollut vuosittain erittäin suosittu ja sille voidaan ottaa 30 lähtijää. Ilmoittautuminen on sitova. Lasku lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Jos haluat laskun muuhun osoitteeseen, ilmoita siitä “lisätietoa järjestäjille” -vastauksessa.

Lisätietoja: tprtmk@gmail.com

• • • • • •

Työpaikkojen rauhantoimikunta järjestää syksyisin neljän päivän seminaarimatkan Pietariin. Matkaan lähtee silloin useampi kymmenen aktiivia eri puolilta Suomea.

Pietarissa käymme työpaikkavierailulla, tapaamme paikallisia ay-aktiiveja, osallistumme rauhanseminaariin ja nautimme illanvietosta paikallisten aktiivien kanssa.

Tärkeä osa vierailua ovat  varsinaisen ohjelman ulkopuolelle sijoittuvat kansalaisjärjestötapaamiset ja tutustuminen suurkaupunkiin sekä suomalaisten ay-aktiivien kesken käytävät keskustelut ja pohdinnat. Myös kulttuurista nauttimiseen on aikaa.

Ollaan ihmisiksi