Seminaarimatka Pietariin

Seuraava Pietarin-matka järjestetään 12.–15.10.2017. Ilmoittautuminen tapahtuu oheisesta linkistä. Matkan hinta tulee olemaan noin 360–380 € ja se tarkentuu kesän jälkeen. Tuolloin lähetetään tieto ilmoittautuneille, minkä jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

Matka tehdään Allegro-junalla ja majoittuminen on keskustassa sijaitsevassa Dostoevsky-hotellissa. Pietarissa on ohjelmassa mm. työpaikkakäynti, seminaari sekä tapaamisia paikallisten toimijoiden kanssa. Huomioithan, että Pietarissa liikutaan myös julkisilla kulkuvälineillä ja kävellen.

VOIT ILMOITTAUTUA MATKALLE tästä linkistä.

Lisätietoa: tprtmk@gmail.com

rauhanpulu

Työpaikkojen rauhantoimikunta järjestää syksyisin neljän päivän seminaarimatkan Pietariin. Matkaan lähtee silloin useampi kymmenen aktiivia eri puolilta Suomea.

Pietarissa käymme työpaikkavierailulla, tapaamme paikallisia ay-aktiiveja, osallistumme rauhanseminaariin ja nautimme illanvietosta paikallisten aktiivien kanssa.

Tärkeä osa vierailua ovat  varsinaisen ohjelman ulkopuolelle sijoittuvat kansalaisjärjestötapaamiset ja tutustuminen suurkaupunkiin sekä suomalaisten ay-aktiivien kesken käytävät keskustelut ja pohdinnat. Myös kulttuurista nauttimiseen on aikaa.

Ollaan ihmisiksi